Support

Lorem ipsum dolor sit amet:

24h / 365days

We offer support for our customers

Mon - Fri 8:00am - 5:00pm (GMT +1)

Get in touch

Cybersteel Inc.
376-293 City Road, Suite 600
San Francisco, CA 94102

Have any questions?
+44 1234 567 890

Drop us a line
info@yourdomain.com

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec.

Binnenschilderwerken

Klassiek, modern, trendy, rustiek, landelijk … veel verschillende stijlen zijn mogelijk vandaag. Voor elk van deze stijlen hebben wij de nodige ervaring en technieken zodat het resultaat altijd volledig voldoet aan uw wensen. Indien u dit wenst komt er een kleuradviseur van BOSS-paints langs om samen met u uw droominterieur vorm te geven en de juiste combinaties te maken.

Buitenschilderwerken

Ook de buitenkant van uw woning krijgt de aandacht die het verdient. Net zoals binnen hebben wij ook verschillende mogelijkheden voor ieders smaak en stijl. Gevels kunnen gekaleid worden of eenvoudigweg geschilderd worden in alle denkbare tinten. Ramen en oversteken worden hierop afgestemd en ook door ons verzorgd. Voor technische ondersteuning of bij probleemgevallen kan u altijd een beroep doen op onze jarenlange ervaring en wij begeleiden u dan ook graag om het resultaat te bekomen dat u voor ogen had.

Deco-technieken

Vaak wordt gekozen voor een combinatie van regulier schilderwerk en speciale technieken. Een badkamer in stuctechniek of mortex, een accentmuur in betonlook ... Op onze pagina BINNEN vindt u de nodige info en inspiratie!

Vraag een afspraak aan.

20 jaar

Ervaring en vakkennis

Duurzaam materiaal

Wij zijn bewust van onze ecologische voetafdruk en gebruiken daarom duurzame verf van Boss Paints met een ecolabel.

Gratis advies

Wij staan erop om u zo goed mogelijk te adviseren en dit geheel kostloos. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en stellen nadien een offerte voor.

Contact

Schilderwerken Jo Embrechts bvba
Veldstraat 21
2460 Lichtaart

T  014 55 40 09

GSM  0472 55 85 52

Copyright 2023 Jo Embrechts. Alle rechten voorbehouden.
contact    |   ontwerp: fabriek81